Groot aanbod overgordijnen

Modecoupon is al jaren dé specialist als het gaat om overgordijnen. Met meer dan 3000 overgordijnen in stock en nog eens zo veel overgordijnen op bestelling, is ons aan- bod gordijnen en overgordijnen bijzonder groot.

Overgordijnen creëren niet enkel een warme sfeer in uw interieur, maar zijn ook uiterst functioneel. Zo houden overgordijnen in de koude wintermaanden de warmte in huis en zorgen ze ervoor dat het in de zomermaanden lekker koel blijft binnen.

Modecoupon staat u bij om de juiste afwerking te vinden voor uw overgordijnen, zo kan u kiezen voor overgordijnen met een enkele of overgordijnen met een dubbele plooi, maar ook overgordijnen op lussen of met ingewerkte ringen. Ook hier is de keuze zeer uitgebreid.

Hebt u genoeg tijd en kan u goed aan de slag met de naaimachine? Dan kan u gerust zelf uw overgordijnen maken. De door u gekozen stof wordt onmiddellijk afgesneden en u kan diezelfde dag nog aan de slag!

Bent u minder bedreven met de naaimachine, dan maken wij uw overgordijnen op maat. U kiest uw gewenste stof en model, en wij doen de rest.