Raamdecoratie op maat, ook daar zorgen wij voor

Raamdecoratie kopen, is geen gemakkelijke taak. Door het enorme aanbod aan raamdecoratie, is het niet altijd makkelijk om door de bomen het bos te zien. Daarom staan wij bij Modecoupon klaar om u te helpen. De keuze van uw raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw woning. Wilt u graag uw strakke interieur in de verf zetten, dan kan u kiezen voor een raamdecoratie zoals lamellen. Houdt u meer van een gezellige sfeer, dan zijn overgordijnen een goede keuze. Door ons uitgebreid aanbod hebben wij voor ieder wat wils.

Bij ons vindt u geen kleine stofstaaltjes, maar showbanen van twee meter hoog. Zo kan u zich meteen een goed beeld vormen hoe gordijnen of andere raamdecoratie er in uw interieur zouden uitzien. Op zoek naar raamdecoratie voor de badkamer of raamdecoratie voor de keuken, in onze grote showroom vindt u ongetwijfeld de raamdecoratie die u zoekt.

Alles uit eigen atelier

Wij maken uiteraard ook raamdecoratie op maat. Hiervoor hebben wij een eigen atelier. Omdat we alles zelf doen, garanderen wij u een korte levertermijn. Geen geknoei meer met goedkope raamdecoratie in de verkeerde afmetingen: Modecoupon zorgt ervoor dat de raamdecoratie van uw keuze perfect past in uw interieur. Bovendien beschikken wij ook over een eigen plaatsings- dienst die bij u thuis de raamdecoratie professioneel komt installeren.

Uw raamdecoratie is onze zorg! Bezoek gerust vrijblijvend onze winkel voor meer informatie.

Overgordijnen


ontdek meer

Glasgordijnen


ontdek meer

Vouwgordijnen


ontdek meer

Japanse Panelen


ontdek meer

Rolgordijnen


ontdek meer

Lamellen


ontdek meer