Paneelgordijnen of Japanse panelen kopen?

Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. Japanse panelen hebben een stijlvolle uitstraling doordat ze gemaakt zijn van brede verticale banen stof die achter elkaar kunnen schuiven. Japanse paneelgordijnen zijn prachtig voor grote raampartijen, maar u kan ze ook gebruiken als scheidingswand.

Het aantal panelen kan u zelf kiezen, net zoals het aantal sporen in de rail. U kan de Japanse panelen bedienen met een koord, de panelen schuiven dan naar links, rechts, of naar beide kanten.

Creatief met paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan niet enkel uit de traditionele stoffen. Sinds kort is het ook trendy om paneelgordijnen te vervaardigen uit Washi, vrij vertaald ‘Japans papier’. Omdat het papier uiterst kleurvast en bijzonder duurzaam is, leent het zich uitstekend om er paneelgordijnen of japanse gordijnen van te maken. De prijs van paneelgordijnen hangt af van de kwaliteit en de keuze of u paneelgordijnen op maat wenst. De paneelgordijnen prijs van Modecoupon is uitstekend, bovendien kan u paneelgordijnen online bestellen bij Modecoupon.

Paneelgordijnen op maat zijn een ware blikvanger in uw interieur.