Vouwgordijnen of American stores in uw interieur?

Wat zijn vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd, zijn zonder twijfel de populairste raamdecoratie van dit moment. Of u nu een strak, hedendaags of een klassiek interieur hebt, American stores kunnen overal worden ingepast. Een vouwgordijn bestaat uit een lap stof die om de 30 centimeter ingestikt is en met een touwtje kan opgetrokken worden. Vouwgordijnen zijn zo ontworpen dat het gordijn zichzelf opvouwt.

Vouwgordijnen kunnen makkelijk gecombineerd worden met overgordijnen. Een veel voorkomende combinatie is een transparant vouwgordijn met verduisterende overgordijnen. Zo hebt u overdag voldoende lichtinval zonder verlies van privacy, en kan u het ’s avonds gezellig maken door het sluiten van de overgordijnen.

Als u voor American stores kiest, moet u er wel rekening mee te houden dat, wanneer het gordijn volledig is opgetrokken, u steeds met een pakket van ongeveer 25 à 30 cm zit. Dit kan soms problemen geven met het openen van uw ramen.

Korte levertermijn vouwgordijnen

Wij maken ook vouwgordijnen op maat in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen wij een korte levertijd garanderen van een 4-tal weken. Wilt u graag vouwgordijnen op maat? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van uw American stores.