Baren en Roedes: de finishing touch in uw interieur

Baren voor gordijnen geven een mooie finishing touch aan uw raamdecoratie. Gordijnroedes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en vormen. Welk type gordijn u ook kiest, ons uitgebreid aanbod gordijnroedes zorgt voor een mooie afwerking van uw vensters en gordijn roedes zijn dus een belangrijk onderdeel in het decoreren van uw woning.

De juiste stijl van uw gordijnroede bepalen

Kiest u voor een moderne look of hebt u liever een huiselijke sfeer? Gordijnroedes geven een eigen karakter aan uw gordijn. U kan kiezen uit verschillende materialen. Zo is aluminium heel geschikt voor een design interieur, terwijl houten roedes net zorgen voor een gezellige sfeer. Ook in een iets klassieker interieur zijn roedes voor gordijnen erg gepast.

De meeste van onze roedes zijn verkrijgbaar in de standaardmaten, maar ook als uw vensters afwijkende afmetingen hebben, kunnen wij u helpen. Een van de voordelen van gordijnroedes is namelijk dat zij makkelijk aan te passen zijn aan andere raamformaten. Zo kan u bijvoorbeeld twee roedes met elkaar verbinden om één lange gordijnroede te creëren.
Daarnaast bieden wij u ook nog aanvullende accessoires aan zoals gordijnringen, haakjes en decoratieve eindknoppen. Alles dus om de stijl van uw roedes en gordijnen extra te accentueren.

Nog vragen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel voor uw gordijn roede. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw keuze van een roede voor uw gordijn. Een roede voor uw gordijnen vind je bij Modecoupon!