Glasgordijnen zijn in!

Veel mensen hebben het idee dat glasgordijnen voorbijgestreefd zijn, niets is minder waar. De tijd dat de glasgordijnen allemaal wit en hetzelfde waren ligt ver achter ons.

Tegenwoordig kan je glasgordijnen vinden in 1001 verschillende structuren en kleuren. Een unieke eigenschap van een glasgordijn is de verzachtende invloed die ze hebben op de sfeer in huis. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd door het glasgordijn en het interieur krijgt een gezellig besloten karakter.

Glasgordijnen zorgen er dus voor dat al het daglicht binnen komt, maar ze zorgen er ook voor dat nieuwsgierige blikken buiten blijven.

Glasgordijnen op maat

Ook onze glasgordijnen worden op ware grootte in onze showroom ten toon gesteld. De glasgordijnen van Modecoupon worden voor u op maat gemaakt, u kan de maten van uw ramen meebrengen naar de winkel, maar indien u dit wenst kunnen wij de ramen voor u komen opmeten en een juiste offerte maken.

 

Korte besteltijd glasgordijnen

Wanneer wij de maten van uw ramen hebben en de stof is gekozen, worden de glasgordijnen in ons eigen atelier geconfectioneerd.
Een 4-tal weken na uw bestelling kan u de glasgordijnen afhalen en ophangen.

Heeft u echter een drukke agenda, dan kunnen wij deze klus voor u klaren. Onze plaatsingsdienst komt dan de glasgordijnen bij u thuis omhoog hangen. Glasgordijnen kopen was nog nooit zo eenvoudig als bij Modecoupon.