Lamellen: een mooie toevoeging aan uw interieur

Lamellen hebben de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen. Lamellen passen dan ook perfect bij de minimalistische interieurs die tegenwoordig zo in trek zijn. Ook in veel kantoren en burelen zijn lamellen terug te vinden.

Verticale lamellen zijn echte sfeerscheppers: ze bieden de ideale combinatie van functie en gezelligheid. Ze zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk en hebben ook bijzondere zonwerende kwaliteiten. Bovendien kunt u de lichtinval gemakkelijk regelen, aangezien lamellen vaak met één ketting te bedienen zijn. Ook voor schuin oplopende ramen zijn lamellen gordijnen een ideale oplossing.

Door de enorme keuze aan lamellen zonwering, is het niet altijd even simpel om de juiste beslissing te maken. Tegenwoordig zijn er horizontale lamellen én verticale lamellen beschikbaar in alle kleuren en materialen en worden de lamellen aangeboden in hout, kunststof en zelfs lederen uitvoering. Wat u ook zoekt, u vindt het zeker in onze gigantische showroom.

Modecoupon beschikt ook over een eigen atelier waar wij voor u lamellen op maat kunnen maken. Zo bent u zeker dat uw raamdecoratie lamellen perfect past. Onze medewerkers staan steeds klaar om u bij te staan bij het kopen van uw raamdecoratie voor de correcte prijs.